Recenzie oblečenia

DEVOLD Active Woman Zip Neck

Devold Active Woman prináša zaujímavú kombináciu vlny s tkaninou Advansa Thermo Cool a zjednocuje najlepšie vlastnosti oboch materiálov.

Kategória: Recenzie - Oblečenie

Lenka Uričová, 5.11.2013

Tričko Haglofs Scramble Tee

Počas ostatnej bežeckej sezóny som dostal možnosť otestovať tričko Haglofs Scramble Tee. Tričko je určené rôzne outdoorové aktivity, ja som ho podrobil záťažovou skúškou vrámci tréningov na dva tohtoročné maratónske behy.

Kategória: Recenzie - Oblečenie

Marian Kamendy, 3.11.2013

Kompresné rukávy Lurbel Marathon

Prednedávnom som mal príležitosť otestovať kompresné podkolienky od firmy Lurbel. Keďže sortiment tejto firmy je oveľa bohatší, prišiel rad aj na ďalšie produkty, v tomto prípade kompresné návleky na ruky.

Kategória: Recenzie - Oblečenie

Marian Kamendy, 2.12.2012

Kompresné ponožky Lurbel Reactive

O užitočnosti alebo zbytočnosti kompresných prvkov športového oblečenia sa už nejaký čas vedú vášnivé debaty. Ako odporcovia, tak aj prívrženci tejto športovej technológie majú svoje argumenty.

Kategória: Recenzie - Oblečenie

Marian Kamendy, 25.8.2012

Haglöfs Actives Roundneck

Ide o viacúčelové termotričko vhodné na množstvo outdoorových aktivít. Vďaka kombinácii dvoch materiálov ponúka optimálnu reguláciu tepla a vlhkosti.

Kategória: Recenzie - Oblečenie

Stanislav Hromádka, 22.3.2012

Spitz Q Jacket

Bunda patrí do kategórie technických turistických búnd určených do vysokohorského prostredia. Je vyrobená z 3-vrstvového Gore-tex ProShell materiálu, ktorý zabezpečuje vodeodolnosť a ochranu proti vetru.

Kategória: Recenzie - Oblečenie

Amélia Minet, 11.11.2011

Montane Minimus Jacket – Neuveriteľný pomer hmotnosti a výkonu

Bunda Minimus sa trendom Montane nevymyká, od momentu kedy som ju po prvýkrát držal v ruke až doteraz som milo prekvapený, kam sa až môžu dopracovať minimalistické riešenia firmy Montane.

Kategória: Recenzie - Oblečenie

Michal Uriča, 30.10.2011

Tričko Haglöfs Tonal Q

Tričko je produktom švédskeho výrobcu Haglöfs. Značka zatiaľ na Slovensku nie je veľmi známa, ale pomaly sa dostáva do povedomia, najmä vďaka kvalite svojich produktov, ktoré znalci poznajú poväčšine zo zahraničia.

Kategória: Recenzie - Oblečenie

Amélia Minet, 16.9.2011

Ľahká a bez kompromisov – bunda Montane Krypton

Testom už u nás od Montane prešla bunda Super Fly Jacket vybavená membránou eVent, ako aj ľahučká bežecká špeciálka z Pertexu, model Featherlite Marathon. Dnešná ochutnávka je opäť ľahučká záležitosť z Pertexu, bunda Krypton.

Kategória: Recenzie - Oblečenie

Michal Uriča, 22.3.2011

Softshellové rukavice Fjord Nansen

Hoci tohtoročná zima skiaplinistom až toľko radosti nepraje, i napriek tomu som sa dostal ku testu rukavíc poľského výrobcu Fjord Nansen, s ktorým sme sa už na týchto stránkach mali možnosť zoznámiť.

Kategória: Recenzie - Oblečenie

Michal Uriča, 13.3.2011

Tričko Janus – menej známe, no kvalitné Merino

Merino si medzi nadšencami „funkčného“ oblečenia našlo mnoho priaznivcov. Každý z nich určite pozná mainstreamových výrobcov, či už Icebreaker alebo Devold. Mne sa do rúk dostalo na testovanie tričko s dlhým rukávom od nórskeho výrobcu Janus.

Kategória: Recenzie - Oblečenie

Michal Uriča, 6.3.2011

Trekové ponožky Lurbel Fuenfria

Trekových ponožiek je na trhu naozaj veľká záplava, tak prečo nepridať ďalšiu recenziu na zorientovanie? Od španielskeho Lurbelu už sme tu mali bežecké ponožky Runner a okrem toho aj funkčné tričko Europa. Dnes predstavíme trekové ponožky pre trekové použitie.

Kategória: Recenzie - Oblečenie

Michal Uriča, 11.8.2010

Funkčné tričko Lurbel Europa

So španielskou značkou Lubrel som sa zoznámil prednedávnom prostredníctvom modelu ponožiek Runner. Po príjemnom prekvapení s kvalitným výrobkom mne dovtedy neznámeho výrobcu som dostal príležitosť otestovať pre zmenu funkčné tričko.

Kategória: Recenzie - Oblečenie

Michal Uriča, 27.7.2010

Ľahká bežecká bunda Montane® Featherlite Marathon

Ľahká, vetru odolná, dobre vetrajúca. Aspoň toto by mala splniť dobrá bunda na behanie. Nie som síce expert, ale ja by som aspoň toto očakával. Bonusy naviac ako napríklad nepremokavosť či spratnosť sú len výhodou.

Kategória: Recenzie - Oblečenie

Michal Uriča, 26.5.2010

Ponožky Lurbel Runner

Značku Lurbel a jej výrobky som do prvého kontaktu s ich ponožkami Runner vôbec nepoznal, ani som o nej len nepočul. Ponožky španielskej produkcie som si natiahol na nejeden bežecký tréning, ako aj na 63. ročník známeho behu Devín – Bratislava.

Kategória: Recenzie - Oblečenie

Michal Uriča, 14.5.2010

Montane Terra XT 2.0 Pants

Tieto naozaj zimné nohavice zaručujú absolútnu slobodu pohybu a uspokoja každého, kto hľadá kvalitné univerzálne „gate“ na všetky zimné aktivity.

Kategória: Recenzie - Oblečenie

Martin Kiripolský, 1.4.2010

Ľahké outdoorové nohavice Montane Terra Pants – útok na vrchol

Od mojich turistických prvopočiatkov som už nejaké tie nohavice ponosil. Zodral som ich niekoľko a netrpezlivo som čakal na test vychválených nohavíc Terra Pants od britského výrobcu Montane.

Kategória: Recenzie - Oblečenie

Michal Uriča, 8.2.2010

Test Sprayway Crux WINDSTOPPER® Technical Fleece

Počas tejto zimy sa mi naskytla možnosť otestovať fleeceovú bundu od firmy Sprayway, model Crux. Viac o tom, ako v teste obstála, sa dozviete v článku.

Kategória: Recenzie - Oblečenie

Michal Kiripolský, 2.2.2010

Test funkčného trička SARI Thermo-Active

Funkčného oblečenia je na pultoch obchodov je mnoho, poďme sa teda po teste ponožiek X-Action na našich stránkach pozrieť bližšie na tričko značky SARI.

Kategória: Recenzie - Oblečenie

Michal Uriča, 12.12.2009

Test bundy MONTANE Super Fly Jacket

Firma Montane vznikla v roku 1993 a od svojho vzniku je snahou jej zakladateľov ponúknuť oblečenie, ktoré je maximálne pohodlné. To v praxi u oblečenia Montane predstavuje nízku hmotnosť a súčasne maximálnu priedyšnosť.

Kategória: Recenzie - Oblečenie

Martin Kiripolský, 8.12.2009

Test ponožiek X-Action

V nasledujúcom článkou sa pokúsime bližšie predstaviť tri modely ponožiek od menej známeho rakúskeho výrobcu X-Action, ktorého portfólio okrem bohatého výberu ponožiek pre mnohostranné použitie obsahuje aj funkčné oblečenie.

Kategória: Recenzie - Oblečenie

Janka Kubíčková, Michal Uriča, 25.11.2009

Salamander Trail Camp

Salamander Trail Camp je bežecký kemp nielen pre trail bežcov. Svoje vedomosti nám odovzdá skúsený trailový bežec Marian Kamendy. V nádhernom prostredí Štiavnických vrchov si ukážeme techniku behu, budeme sa venovať aktívnej regenerácii, silovému tréningu či nácviku agility. Ubytovanie je zabezpečené v novom penzióné Antošíkov majer, ktorý leží na samote, uprostred prírody a poskytne nám skvelé zázemie na tréning, ale i duševný relax.
Salamander Trail Camp
Facebook profil
Instagram profil

Sport-Outdoor.sk

Počasie Meteo.sk

Predpoved pocasia :: www.meteo.sk

Partneri